Skip to content

Școala Internațională de Ucenicie (ȘIU)

Școala Internațională de Ucenicie este un program de 5 luni oferit de Tineri Pentru Misiune în cadrul Universității Națiunilor. Este o școală intensivă, full-time, concepută pentru a vă oferi cadrul pentru:

FOCUS

Pentru prima dată, TPM Iași oferă o Școală de Ucenicie cu focalizare pe business. Vrem să împuternicim antreprenori tineri care să fie încrezători în dorința lor de a-L face pe Dumnezeu cunoscut.

DURATĂ

Școala se împarte în partea de învățătură (12 săptămâni) și misiune (8 săptămâni). Începe în 1 Octrombrie 2022 și se încheie în 28 Februarie 2023, cu 10 zile libere pentru Crăciun și Anul Nou.

COST

Costurile vor fi anunțate mai aproape de data începerii școlii.

LOCAȚIE

Școala pe care o organizăm va avea loc în Iași, la locația centrului TPM Iași.

CURRICULUM

Câteva din subiectele abordate vor fi istoria creștinismului, Isus – modelul nostru, fundamentul biblic pentru business și administrare și cum să cultivăm relații sănătoase. Vom avea vorbitori care vin din diferite părți ale lumii, cu experiențe și puncte de vedere variate.

MISIUNE

După partea de învățătură vom merge în misiune într-o altă țară (posibil mai multe), pentru a experimenta o altă cultură și a pune în practică teoria învățată. Deocamdată, posibile locații de misiune sunt Tanzania și Ucraina.