Sari la conținut

Școala Internațională de Ucenicie (ȘIU)

Școala Internațională de Ucenicie este un program de 5 luni oferit de Tineri Pentru Misiune în cadrul Universității Națiunilor. Este o școală intensivă, full-time, concepută pentru a-ți oferi cadrul pentru:

Pentru prima dată TPM Iași oferă Școala de Ucenicie cu focalizare pe business. Vrem să împuternicim tineri antreprenori care să fie încrezători în chemarea lor de a-L face pe Dumnezeu cunoscut.

Școala se va desfășura în perioada 1 octombrie 2022 – 28 februarie 2023. Școala se împarte în două etape: învățătură (12 săptămâni) și misiune (8 săptămâni).

Etapa de învățătură se va desfășura la locația centrului de misiune TPM Iași.

Printre temele abordate se află: cum să dezvolți relații sănătoase, istoria creștinismului, ce e închinarea, Isus – modelul nostru, fundamentul biblic cu privire la afaceri și gestiune. 

Misiunea va dura 8 săptămâni, în care se vor pune în practică lucrurile învățate în etapa de teorie Deocamdată, posibilele locații de misiune sunt Tanzania și Ucraina (în funcție de situația cu războiul).

Ce presupune implicarea într-o școală de ucenicie?

Fiind un curs intensiv, vei fi cazat, împreună cu toți cei care participă, studenți și personal, la centrul de misiune TPM Iași. ȘIU folosește diferite unelte și experiențe pentru a te ajuta în procesul de creștere – ucenicie, mentorare 1-la-1, învățătură, muncă practică, viața în comunitate, studiu biblic individual și în grup, evanghelizare, timp de închinare și mijlocire, activități de team building și seri de jocuri. Programul tău va fi PLIN… dar se va merita.

De ce să aplici la o școală de ucenicie focalizată pe business?

pexels-fauxels-3184585

Dacă dorești să începi o afacere și nu știi nimic despre business, această școală este pentru tine! În plus față de lucrurile menționate, vei putea:

  • învăța principii strategice de business și ceea ce Biblia spune despre business
  • primi unelte și sfaturi de la profesioniști în afaceri, locali și internaționali
  • fi încurajat să urmezi cu îndrăzneală visurile pe care Dumnezeu ți le-a dat
  • dezvolta un plan de afaceri și învăța cum să îți comunici ideile cu claritate
 

Ceea ce te va provoca să gândești diferit va fi expunerea la diversitatea de cunoștințe și perspective pe care vorbitorii (oameni cu diferite experiențe și puncte de vedere, din diferite țări din lume) le vor aduce înaintea participanților. 

Cum se alege locația de misiune?

 

De regulă, misiunea trebuie să fie într-o țară diferită față de țara în care are loc etapa de învățătură. Decizia cu privire la locațiile de misiune necesită rugăciune, reflecție, discernământ și planificare. Luăm în considerare și ne rugăm pentru alte posibile locații de misiune și vom actualiza informațiile pe măsură ce se concretizează.

Vreau să aplic! Ce trebuie să fac?

Pentru a primi aplicația, trimite un email la iasi@ywam.ro și te vom contacta.