Skip to content

Tineri Pentru Misiune (TPM) Iași

tpM Iași este parte a organizației internaționale YWAM (Youth With A Mission).

Scopul nostru este să schimbăm mentalitatea oamenilor care trăiesc într-un context post-comunist.

Fă cunoștință cu personalul

Vicky

S-a alăturat organizației în 2007 și continuă cu entuziasm să lucreze pe câmpul de misiune, pentru că îi place diversitatea. Îi place timpul de calitate, să aibă discuții profunde la o ceașcă de cafea bună.

Mari

Tonya

Lucrează cu TPM din 2005. A fost parte din departamentul de studiu biblic până în 2012, apoi s-a mutat în România. Îi place să predea despre Biblie și limbi străine. De asemenea, îi place tot ce ține de China, de aceea a deschis un centru cultural chinez în România pentru cei interesați. Crede că Dumnezeu a creat o așa diversitate de oameni cu un scop și trebuie să o protejăm și să o prețuim.

Miream

S-a alăturat echipei TPM Iași în februarie 2018 și e cel mai tânăr (și mai amuzant) membru al echipei. Ea e, de asemenea, responsabilă de site, dacă nu e evident. Prin lunga listă cu ce îi place să facă se găsesc și următoarele: să lucreze cu copiii, să joace jocuri, să petreacă timp cu oameni, aventurile, surprizele, puzzle-urile și cărțile/serialele polițiste.

Stephanie

Este din Statele Unite și s-a alăturat echipei în decembrie 2018. E pasionată de a sluji altora prin oportunități creative de afaceri și dezvoltare comunitară. Îi place fotografia, cafeaua, să facă prăjituri și să asculte povești de viață. O găsiți pe instagram: @thestephaniecates.

Raluca

Raluca e o fată cre vrea să fie împreună cu alții. A fost implicată în misiuni pe termen scurt în Tanzania și în lucrările cu refugiați din Grecia. Lucrează cu familiile copiilor cu dizabilități și aceasta e o modalitate prin care învață să vadă Împărăția adusă în societate.

Ne-ar plăcea să te cunoaștem!