Sari la conținut

Implică-te și tu

Ai vrea să faci mai multe pentru comunitatea ta și să te implici cu TPM Iași? Mai jos sunt câteva modalități prin care poți face acest lucru.

hand

FII VOLUNTAR CU NOI

Te așteptăm să ni te alături în proiectele pe care le organizăm și să le spui altora despre proiectele noastre. Ești o persoană căreia îi place să combine activitatea intelectuală sau artistică cu munca fizică? Ești flexibil în a sluji în funcție de nevoile pe care le întâmpinăm în lucrare? Ai abilități culinare, de grădinărit, te pricepi la electricitate, lucrezi în lemn sau în diverse domenii practice sau cunoști oameni înzestrați cu astfel de abilități? Dă-ne de știre, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

 

help

VINO CU O ECHIPĂ

Dacă vrei să vizitezi Iașiul și să te implici în comunitate împreună cu prietenii tăi, scrie-ne și ne vom bucura să creăm oportunități de slujire.

Câteva dintre activități în care vă puteți implica sunt:

  • evanghelizare
  • mijlocire
  • slujirea comunităților sărace (grădinița din Dallas, mâncare pentru familii nevoiașe, construcții de case, etc.)
  • activități cu copiii
  • folosirea artei pentru Împărăția lui Dumnezeu
 
Crezi că am putea colabora? Nu ezita să ne contactezi!
give

DONEAZĂ

Fiind o organizație care funcționează exclusiv pe bază de donație, Dumnezeu ne poartă de grijă prin donațiile voastre. Dacă doriți să faceți o donație pentru o cauză specifică (ajutor pentru Ucraina, burse pentru Tanzania, extindere orfelinat Tanzania, modernizarea și întreținerea locației noastre pe Șipoțel 21, activități cu copiii școlar la Costuleni, etc.), vă rugăm să o menționați în câmpul „Detalii despre plată”.

Beneficiar: ACC Tineri Pentru Misiune Iași

IBAN RON: RO83BTRL02401205A46790XX
IBAN EUR: RO58BTRL02404205A46790XX

Cod SWIFT: BTRLRO22ISA, Banca Transilvania

(din Marea Britanie) Stewardship
(din SUA) Project Doxa

Descarcă formularul aici. Completează-l și depune-l la ANAF sau trimite-l prin email la iasi@ywam.ro și îl vom depune noi.